Vitamin Harga Promosi Jun 2016

Setiap awal bulan Pihak Shaklee akan umumkan Harga Promosi untuk produk-produk terpilih. Promo seperti ini membolehkan para pelanggan terutamanya ahli member mendapat harga murah daripada kebiasaan.
Vitamin Shaklee Promosi Jun 2016

Bulan JUN ini, 3 produk promo iaitu :

  • Mealshake

Makanan Segera, Tanpa Curiga
Dengan gaya hidup yang lasak dan sentiasa berlari aktif, kanak-kanaktidak punya waktu untuk duduk diam menikmati makanan yang seimbang. Sebab itulah mereka perlukan pilihan makanan segera yang baik untuk mereka dengan pilihan kandungan rendah lemak dan rendak glisemik seumpama Shaklee Meal Shakes.

Memberikan 19 vitamin dan mineral penting sebagai asas nutrien untuk kanak-kanak yang sedang membesar dan remaja untuk kekal sihat dan kuat
Sumber pemakanan serat dan protein terbaik

Kaya dengan sumber kalsium

  • Lecithin

Akademi Sains Kebangsaan menetapkan bahawa lesitin amat penting dalam pemakanan kerana ia merupakan sumber fosfolipid yang terdiri daripada kolina dan inositol, iaitu komponen utama membran sel dalam setiap organisma hidup yang berfungsi untuk mengawal aliran nutrien ke dalam dan keluar dari sel.

Lesitin juga akan ditukarkan kepada asetilkolina yang diperlukan untuk memelihara kesihatan tubuh.

Setiap sajian membekalkan 3.1g lesitin, yang mengandungi 468mg fosfatidilkolina dan 282mg fosfatidilinositol

Dirumus daripada sumber semula jadi iaitu kacang soya

  • Vitalea for Children

Multivitamin Kanak-Kanak yang sungguh Enak
FORMULA SERBA BAHARU ini dicipta berteraskan kajian sains pemakanan yang telah dijalankan lebih 100 tahun serta bersandarkan panduan kepakaran para pakar pemakanan dan saintis penyelidik Shaklee. Ia mengandungi mikronutrien berspektrum luas.

Membekalkan 18 Vitamin dan Mineral
Penting untuk pertumbuhan dan perkembangan normal kanak-kanak

Rumusan Tidak Merosakkan Gigi

Dirumus dengan pemanis asli xylitol yang tidak menyebabkan kaviti

Perisa Anggur Yang Enak

Sedap dikunyah, pasti digemari oleh kanak-kanak

Sekiranya anda berminat untuk membeli dengan harga promosi boleh hubungi di Whatsapp 016-8068065 ataupun melalui facebook saya Nieda Nuds.

(Visited 139 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge