Kolestrol, Darah Tinggi, Kencing Manis Stabil di Usia Emas

Ini hero saya, BAPA saya insan HEBAT, walaupun dah berumur 58 Tahun, Beliau masih boleh kesana sini dengan urusan kerjanya. Dengan usia beliau sebegini, Bapa saya masih kuat dan bersemangat memandu kereta sendiri walaupun jauh. Dan bapa saya juga masih boleh melihat dengan jelas, tidak rabun dan tanpa berkaca mata.

vivix shaklee sabah omega guard shaklee sabah
Penyakit DIABETES / HIGH BLOOD / HIGH CHOLESTROL sudah sebati dengan bapa saya. Tetapi alhamdulillah semuanya dalam keadaan stabil. Malah, Bapa saya juga tidak pernah masuk Wad Hospital disebabkan penyakitnya. Sebab itu saya suka bapa ambil dan amalkan Vivix Shaklee dan OmegaGuard. Beliau juga turut amalkan Vitalea Iron Formula, Vitamin C , Vitamin E yang ada dalam simpanan mereka.

Ketiga – tiga vitamin ini adalah paling terbaik untuk melancarkan peredaran darah / turunkan paras kolestrol dan juga membantu mengawal gula dalam darah sekaligus mengelakkan kerosakan organ dalaman, strok, masalah buah pinggang, kanser dan masalah kronik yang lain.

vitamin untuk kolestrol darah tinggi shakles
SET DARAH TINGGI SHAKLEE

  • Vivix 

Sangat tinggi dengan Antioksidan. Mengandungi Resveratrol dan Polifenol dari 4jenis tumbuhan botanical iaitu Muscadine Grape, Polygonum Cuspidatum, Purple Carrot, European Eldeberry yang baik untuk melancarkan darah, mencegah salur darah tersumbat oleh kolestrol jahat, elak darah beku dan strok. Vivix juga mampu mengurangkan risiko sakit jantung dan memperbaiki sehingga ke tahap DNA sel badan.

  • Omega Guard


Omega Guard membantu mengekalkan tekanan darah normal, mencegah salur darah daripada tersumbat, mengelakkan strok, dan mencegah pembekuan darah dalam badan.

  • Garlic Complex

Mengawal jangkitan, menurunkan tekanan darah, menurunkan kolestrol dan memelihara kesihatan selular. Garlic Complex dapat mengeluarkan raksa, plumbum, kadmium yang merupakan logam toksik dalam tubuh dengan pantas. Logam toksik ini merupakan antara penyebab tekanan darah tinggi meningkat.

BAPA HEBAT ADA ANAK-ANAK YANG HEBAT! BAPA SIHAT ADA ANAK-ANAK YANG SIHAT! Insya Allah😊 TIADA KERUGIAN BILA KAMU PILIH VITAMIN dan kurangkan UBAT 😍

Sekiranya anda tercari-cari supplemen yang baik untuk orang tua anda, pilihlah Vivix shaklee kerana sifatnya yang berbentuk cecair juga mudah untuk dihadam oleh mereka yang dah berusia. Vivix shaklee boleh dijadikan hadiah berharga untuk anak-anak yang pentingkan kesihatan ibu bapa.

Anda memerlukan Vitamin ini untuk orang yang anda sayang? Apa tunggu lagi , hubungi saya sekarang di talian 016-8068065 ataupun Klik di bawah untuk buat pembelian sampai terus ke depan pintu rumah anda .

img_0336.jpg

Semoga bermanfaat.

(Visited 850 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge