Tempat Menarik untuk Kanak-Kanak di OneBorneo Shopping Mall, KK.

Hari ini masa untuk bawa anak-anak syurga kami berseronok. Sekali sekala ambil masa bawa anak – anak keluar rumah boleh jadi satu terapi minda juga daripada terperap di rumah.hehe:)

Lokasi hari ini di Kidzoona One Borneo memang seronok dengan tempatnya yang begitu warna warni. Permainan di sini juga pelbagai, selamat dan sesuai untuk farish Zaydan yang berumur 9bulan dan untuk kanak-kanak lain.

Mesti ada yang tertanya-tanya berapa harga tiket masuk Kidzoona kan?

Bayaran masuk Kidzoona adalah:

  • Rm10.00 Weekdays
  • Rm17.00 Weekends & Public Holidays

Bayi satu tahun ke bawah si farishZaydan Free saja tidak perlu bayar tiket. Dan paling best masa bermain adalah Unlimited. Jadi siapa sanggup main seharian dari pagi hingga malam boleh saja tu.kalau lapar keluar sekejap lunch nanti sambung main lagi.hehe:)

Jom kita layan gambar menarik di bawah…

        
Sebelum tu, ingin saya ingatkan, jangan lupa bawa stokin siap-sia dari rumah. Sebab syarat main di sana kanak-kanak kena pakai stokin. Kalau terlupa bawa stokin , diaorang ada jual stokin rm3 sepasang. Ok lah, Selamat berhujung minggu…

(Visited 3,160 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge