Peluang suri rumah melancong percuma, bukan omong kosong!

Assalamualaikum semua…

Petang ni kuat hati mahu kongsi peluang menarik untuk pembaca ceritakami.com, seperti apa yang telah saya kecapi hari ini hasil daripada pelaburan rm68.90 sahaja pada Januari 2013 yang lalu. Banyak merubah hidup saya seorang suri rumah yang selalu berimpian.

Tipu lah jika suri rumah di luar sana tiada impian untuk pergi bercuti di luar negeri malah luar negara sekalipun. Tiada salahnya impian setinggi gunung. Bukan kena bayar pun kan? Impian dan angan – angan tu kan PERCUMA.

Peluang Melancong Percuma bersama Shaklee ke USA Amerika Syarikat pada Ogos 2015 adalah kenyataan. Bukan omong kosong! Malah layanan kami terima Taraf 6 bintang. Alhamdulillah! Tidak silap percaturan saya menjadi Pengedar Shaklee yang aktif di Sabah ini.  

shaklee sabah

   

Hari ini, dengan rasa gembiranya saya sangat-sangat ingin membantu anda untuk mencapai impian anda! Peluang melancong percuma ke Bangkok, Malacca dan Orlando Florida Amerika Syarikat pada tahun hadapan mungkin milik anda! Bertindak sekarang jika anda ingin melihat potensi dan kemampuan diri anda! 

cawangan shaklee sabah Bak peribahasa, “Tangan yang menghayun buyaian boleh menggoncang dunia”.  Jangan sesekali memandang rendah dengan kebolehan diri sendiri. Setiap orang ada semangat dan kelebihan masing-masing. Jadi ambil langkah pertama dengan mendaftar ahli sekarang!

 percuma shaklee 
Daftar Ahli Shaklee hanya Rm68.90 seumur hidup. Kelebihan yang akan anda dapat setelah menjadi ahli member adalah : 

  1. Untuk kegunaan sendiri :
  • Dapat beli dengan harga ahli yang lebih murah dari harga pasaran.
  • Jika pembelian melebihi 150uv,Layak dapat bonus tunai pada bulan seterusnya.
  • Keahlian seumur hidup,tidak perlu kekalkan UV tertentu untuk kekal jadi ahli.
  1. Untuk berniaga:
  • Dapat keuntungan runcit bagi setiap produk yang dijual
  • Ganjaran 3C (Cash,Car dan Convention) dari Shaklee.*
  • CASH:Bonus setiap bulan,untuk jualan 150UV ke atas.*
  • CAR:Insentif subsidi untuk pembelian kereta setiap bulan.
  • CONVENTION:Peluang umrah/percutian,ditaja sepenuhnya.*(*bagi yang layak sahaja.)

Sudah terbayang-bayang di mata melancong percuma dengan Shaklee ? Cepat hubungi saya! Kita cerita lanjut di talian whatsapp atau call saja terus pun boleh. 016-8068065. Saya akan tunjuk ajar sehingga anda boleh berjaya seperti saya.

Jom ambil peluang ini !!!

(Visited 187 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge