Ibu Anak 5 Lebih Bertenaga Berpantang Lepas Bersalin

Nak jaga anak 5 orang bukan mudah, lagilah bila berpantang bersendirian dengan bayi yang baru lahir.

Penat, stress, lenguh, sakit badan sana sini hanya si ibu yang tahu.

Berpantang cara traditional memang seronok, tapi kena fikir pula macamana nak buat hari-hari tanpa dikacau oleh anak-anak. Kena buat belah malam masa anak-anak lena tidur la gamaknya.

Berpantang cara moden pula bukan bermaksud kena abaikan cara traditional, selagi boleh kena buat juga. Tapi bila ada pilihan seperti ibu anak 5 ni mesti lebih mudah. Jom saya kongsikan pengalaman ibu anak 5 ini berpantang.


  • “Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…Saya Hayati Ismail.Saya adalah Mama kepada 5 orang cahaya mata.Saya mula berkenalan dengan suplemen Shaklee pada tahun 2014 dan sehingga kini masih setia.
    .Saya mula jatuh cinta dengan suplemen Shaklee melalui Set Berpantang. Masa tu saya berpantang anak yang ke 4. Melahirkan anak melalui pembedahan memberi cabaran besar buat saya. Iyelah kan…saya kena fikir macam mana nak uruskan anak-anak dan diri sendiri…Maklumlah berpantang sendiri katakan…
    .Tapi selepas mengambil suplemen Shaklee.Saya rasa badan semakin pulih dengan cepat.Sepanjang hari bertenaga dan kurang stress.Paling saya suka luka cepat sembuh.Alhamdullilah…susu pun meriah.Murah rezeki Abang Chik Hadif.
    .
    vitamin shaklee untuk ibu lepas bersalin
    Suplemen Shaklee yang membantu saya semasa berpantang ialah ESP,Vitamin C,Vitalea,Ostematrix,Alfalfa Complex dan B Complex.
    .

    Tidak lama selepas itu,saya mengandung lagi. Apa lagi saya terus ambil Set Kehamilan Shaklee . Sepanjang tempoh kehamilan saya tidak menghadapi sebarang masalah.
    .

    Kalau dulu setiap kali mengandung cek HB lah yang paling saya tak suka.Iyelah … selalu dapat result yang tak cantik. Tapi selepas mengamalkan Set Kehamilan Shaklee.
    .

    Result HB saya cantik aje.Nurse pun senyum aje…
    Iyelah…diaorang pun mesti suka tengok result kita cantikkan… saya lagilah senyum sampai ke telinga…
    .

    Kemudian saya teruskan dengan Set Berpantang dan Menyusu Shaklee… Sekali lagi saya melahirkan anak melalui pembedahan. Tapi kali ni tak menjadi masalah pada saya…
    .

    Alhamdullilah…walaupun sekarang Adik Harraz dah berumur 2 tahun 2 bulan.Dia masih BF baby Mama tau.
    .

    Antara kebaikkan berpantang yang saya dapat dengan suplemen Shaklee adalah :

    🍀 Luka bersalin cepat sembuh
    🍀 Bertenaga sepanjang hari
    🍀 Menguatkan imun tubuh ibu dan anak
    🍀 Mengawal emosi ibu dari stress
    🍀 Mengelakkan rambut gugur
    🍀 Susu badan meriah
    .

    Pengalaman berpantang dengan suplemen Shaklee adalah satu pengalaman yang luarbiasa bagi saya.Maklumlah sebelum ni saya ada cuba pelbagai produk berpantang.Tapi berpantang dengan suplemen Shaklee memang terbaik.
    .

    Bagi kawan-kawan yang masih tercari-cari suplemen untuk berpantang.Saya syorkan anda mencuba set berpantang Shaklee…Di jamin selamat,semulajadi dan berkesan.

 


ejen shaklee kk sabah

FACEBOOK : NIEDA NUDS

CALL / WASSAP : 016-8068065 / 0168224030

PAGE : PENGEDAR SHAKLEE SABAH

COD area : KOTA KINABALU, IMAGO, SURIA SABAH, PENAMPANG, PUTATAN, PAPAR, KINARUT.

Penghantaran ke seluruh Malaysia dilakukan melalui POS MALAYSIA & GDEX MALAYSIA.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge